Vodovod i u Vojkovačkoj ulici

Radnici Vodovoda intezivno rade u Vojkovačkoj ulici u naselju Šutenovac. Planom je predviđena zamena fekalne, kišne kanalizacija i vodovodne mreže, a nakon toga sledi i postavljanje asfalta, koji meštani sa nestrpljenjem očekuju.

U svim naseljima radi se ravnomerno, pa su tako mašine stigle i u naselje Šutenovac, gde se najpre radi na izgradnji kišne, fekalne kanalizacije, koja je za meštane ovog dela Vojkovačke ulice od velikog značaja. Kažu da su se nakon svake obilnije kiše stvarale bare, a voda se izlivala i pretila da poplavi njihova domaćinstva. Što će ovaj problem uskoro biti prošlost za njih raduju se svi, a najviše deca kojima će put do škole biti čist.

Direktor JKP “Vodovod i kanalizacija” Hanefija Brničanin zadovoljan je dinamikom izvođenja radova na zameni vodovodnih instalacija u gradu. Kaže da se plan radova pravi kako bi se u sva naselja ravnomerno ulagalo. Na mnogim gradilištima rade i vredni radnici Vodovoda, kako bi što više posla završili do kraja građevinske sezone.

„Predstavnici grada imaju intencije da se u okviru ove građevinske sezone izvode radovi ravnomerno, tako smo mi juče po nalogu Gradskog veća započeli krak Vojkovačke ulice u Šutenovcu. Trenutno se izvode radovi na izgradnji kišne kanalizacije, a ovde će biti izvedene sve tri instalacije, uradićemo i fekalnu kanalizaciju i vodovodnu mrežu. Nakon svih ovih radova planirano je asfaltiranje, kako bi i ovaj deo grada bio obuhvaćen građevinskom sezonom, ali i radovima, koji će olakšati život građana“, rekao je Brničanin podsećajući da Vodovod radi na još mnogo lokacija u gradu.

Brničan dodaje da radnici Vodovoda rade svim raspoloživim kapacitetima, a istim intezitetom radiće se do kraja građevinske sezone, kako bi što više gradilišta završili.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO