Naslovna Featured Istaknuto Vlajković i Vukajlović: Očekujemo dobre rezultate u Super ligi Srbije

Vlajković i Vukajlović: Očekujemo dobre rezultate u Super ligi Srbije

vlajkovic-i-vukajlovic:-ocekujemo-dobre-rezultate-u-super-ligi-srbije

Levi bek Novog Pazara Nikola Vukajlović rekao je da je njegova ekipa dobro iskoristila kratak pripremni period za nastupajuću sezonu i da mu odgovara formacija koju forsira trener Kenan Kolašinac.

“Prezadovoljan sam gradom i svim ostalim. Jedino nije dobro to što nas koronavirus sprečava da protivnike dočekujemo u najvrelijoj atmosferi, ali nadam se brzom povratku publike. Trener Kolašinac je s nama odlično radio. Odgovara mi kada se od beka očekuje igra u oba pravca, pošto sam prilično ofanzivan”, rekao je 24-godišnji Vukajlović.

Doskorašnji fudbaler podgoričke Budućnosti ranije je nastupao za Zemun, Dinamo iz Vranja, češku Viktoriju iz Plzenja, Budućnost iz Dobanovaca, novosadski Proleter i beogradski Brodarac, dok je u mlađim selekcijama igrao za BSK iz Borče i Partizan.

Novi Pazar će sutra od 19.30 gostovati beogradskoj Crvenoj zvezdi, u utakmici prvog kola Super lige Srbije.

Četiri dana kasnije, Pazar će dočekati tim Partizana, posle čega sledi meč protiv Radničkog u Nišu.

“Nadam se da će trud da se isplati i da ćemo da pobeđujemo, uprkos teškom rasporedu. Naša prednost je što ulazimo u ta tri meča bez pritiska, dok su rivali u sasvim suprotnom položaju”, ocenio je Vukajlović.

“Što se proširene lige tiče, niko nema iskustva igranja u konkurenciji 20 klubova, gde mnogo ekipa ispada. Mislim da će kvalitet da bude nešto slabiji, što daje više prostora za naše pobede”, dodao je on.

Desni bek Nikola Vlajković (24) istakao je da dolazak u Novi Pazar za njega predstavlja veliko iskustvo.

“Dobro sam prihvaćen i nadam se da ću se nametnuti šefu. Mislim da možemo do pozicije u sredini tabele, ali uslov je naporan rad. Verujem da ćemo da budemo tvrd orah i za naše najbolje ekipe”, kazao je Vlajković.

On je stigao iz pirotskog Radničkog, a pre toga branio je boje Jagodine, Tabana 1970 i Jasenice 1911.

“Prošla sezona i Pirotu bila je dobra, ali prilično je velika razlika između dva najjača ranga u Srbiji. Ovde su igrači kvalitetniji”, zaključio je Vlajković.

M. Minić

Exit mobile version