Vladimir Marinković novi zamenik gradonačelnika

Skupština Grada Novog Pazara imenovala je za zamenika gradonačelnika Vladimira Marinkovića, umesto Igora Novovića. Do kadrovskih promena došlo je i u Gradskom veću,a novi direktor Gradske toplane je Nemanja Mančić.

Sednica Skupštine grada Novog Pazara počela je učenjem dove i minutom ćutanja rahmetli  Muameru Zukorliću.

Skupština Grada Novog Pazara bila je u znaku novih kadrovskih promena.

Umesto Igora Novovića, koji je podneo ostavku iz ličnih razloga odbornici Skupštine Grada Novog Pazara izabrali su novog zamenika gradonačelnika diplomiranog pravnika Vladimira Marinkovića, koji je u toku karijere obavljao više funkcija, a od decembra 2018. bio je direktor JKP Gradska Toplana. Marinković je u obraćanju odbornicima rekao da će novu funkciju obavljati časno i pošteno, u interesu svih građana Novog Pazara.

Vladimir Marinković

 

Do promena je došlo i u Gradskom veću gde je, takođe iz ličnih razgloga, ostavku podneo Nedžad Plojović, a umesto njega izabran je ekonomista Nikola Milenković koji je od 2008. godine zaposlen u Gradskoj upravi Novog Pazara i bio je šef Odseka za privredu, poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo u Odeljenju za privredu. Za direktora Gradske toplane imenovan je diplomirani ekonomista Nemanja Mančić, koji je u biografiji naveo da je  od 2007. godine zaposlen u Komercijalnoj banci i da poseduje licencu zastupnika u osiguranju.

Današnja sednica prvobitno je zakazana za 8.11.2021.godine, ali je odložena na osnovu dogovora svih odborničkih grupa koje učestvuju u radu lokalne Skupštine, a zbog iznenadne smrti potpredsednika Skupštine Srbije, poslanika i lidera Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića.

Šef odborničke grupe Stranke pravde I pomirenja  Edin Zećirović zahvalio je odbornicima što su I danas  odali poštu lideru njihove stranke.

Odbornici SDA su i danas predlagali nekoliko tačaka da dopunu dnevnog reda.

Usvojen je I predlog Odluke o cenama elemenata taksi tarife za obavljanje taksi prevoza putnika na teritoriji grada Novog Pazara.

Podeli

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO