Naslovna Sport Više od 2000 takmičara na MOSI igre

Više od 2000 takmičara na MOSI igre

Pripreme za 51. Međuopštinske omladinske sportske igre koje će ove godine biti održane u Novom Pazaru, u punom su jeku.

 

Jedini problem, kako kaže direktor Sportskog saveza Enver Gusinac biće, kako smestiti više od 2000 prijavljenih učesnika iz više od 30 gradova bivše Jugoslavije. I iz Turističke organizacije najavljuju bogatu ponudu tokom MOSI igara.

51. MOSI igre ove godine održavaju se u Novom Pazaru i svi očekuju još bolju organizaciju i veći broj gostiju nego što je bilo u Prijepolju protekle godine kada su održane jubilarne 50. MOSI igre. Direktor Sportskog saveza Enver Gusinac ističe da se pijavilo više od 2000 učesnika i da će jedini problem biti kako ih smestiti. On takođe navodi da komisija svakog dana obilazi one koji su se prijavili kako bi utvrdila kakav je kvalitet smeštaja koji nude naši građani.

“Mi imamo oko 500 i 600 mesta u hotelima i isto toliko imamo i u kolektivnom smeštaju, u školama. Potrebno nam je još oko 500 mesta koji će najverovanije biti u privatnom smeštaju. Koristim priliku da pozovem sve zainteresovane građane da se jave i dođu u prostorije Sportskog saveza kako bi se dogovorili oko smeštaja, rekao je direktor Sportskog saveza Enver Gusinac.

S obzirom da će od 6 do 10. avgusta Novi Pazar posetiti veliki broj gostiju, Turistička organizacija pripremila je bogat program kako bi posetioce MOSI igara upoznali sa kulturno-istorijskim znamenitostima ovog kraja.

“MOSI igre su sportska organizacija koja nam pruža šansu da promovišemo naše turisičke potencijale, kako bi Novi Pazar postao jedna poželjna turistička destinacija na turistiškoj mapi Srbije, istakao je direktor Turističke organizacija Radoslav Kiković.

Novopazarska Turističa organizacija tokom MOSI igara deliće promo materijal svim gostima a pripremaju i promo film o Novom Pazaru koji će biti prezentovan takođe tokom ovih igara, istakao je direktor Turističke organizacija Radoslav Kiković.

 

Exit mobile version