Više akcija policije tokom noći: Maloletnik dilova marihuanu, zatvoreni klubovi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, po nalogu Višeg javnog tužioca u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policijski službenici su prilikom kontrole i pregleda maloletnika, u torbici koju je nosio oko struka, pronašli kesicu sa 50,1 grama marihuane.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje on koristi, policija je pronašla vagu za precizno merenje.

Policija zatvorila pet objekata sa muzikom uživo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Novom Pazaru, sinoć su u saradnji sa poreskom upravom iz Kragujevca i Kraljeva kontrolisali pet ugistiteljskih objekata na teritoriji grada Novog Pazara.

Kontrolom ovih pet objekata utvrđene su razne neregularnosti poput neposedovanja potrebne dokumentacije za rad i ugovora za osobe ženskog pola, koje su angažovane na crno kao promoterke, plesačice i slično.

Kako se saznaje ti objekti će, po nalogu poreske inspekcije, biti zatvoreni na 90 dana, a protiv odgovornih lica biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Inače, na teritoriji grada Novog Pazara je proteklih dana pojačana aktivnost policije u kafanama i lokalima koji imaju uživo muziku, pod sumnjom da se tamo okupljaju lica iz kriminogene sredine.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO