Naslovna Sport Virus pokosio Pazarce pred derbi

Virus pokosio Pazarce pred derbi

virus-pokosio-pazarce-pred-derbi

Odbojkaši Novog Pazara dočekuju drugu ekipu Vojvodine, u derbi utakmici 15. kola Prve lige Srbije.

“U dobrom smo nizu. Dobili smo dve teške utakmice, VGSK kod nas sa 3:0 i Partizan 2 u Beogradu rezultatom 3:2. Za crno-bele su igrala i četvorica odbojkaša iz njihovog superligaškog tima. Sve to nas motiviše”, rekao je srednji bloker Pazaraca Marko Božović.

Pazarci će i drugi put ove sezone pokušati da savladaju Novosađane i zadrže izglede u borbi za Superligu.

Osam kola pre kraja, Vojvodina 2 je treća na tabeli sa 10 pobeda i tri poraza, uz meč manje. Pazarci su na skoru 8/6, što im je dovoljno za šesto mesto na tabeli.

“Možda Vojvodina 2 i jeste najkvalitetniji sastav u prvoligaškom karavanu, iako smo jesenas u Novom Sadu slavili sa 3:2. Besprekorno su obučeni, ali smo pokazali da možemo da se nosimo s njima”, naveo je Božović.

“Dvometraš je i najniži igrač u njihovoj postavi. To su sve kadetski i juniorski reprezentativci Srbije. Bitnu ulogu igraće servis”, dodao je on.

Problem domaćinu zadaje virus, koji je pokosio tehničara Andreja Huzejrovića, korektora Sameda Pruševića i libera-trenera Aldina Zoranića.

“Virus nas je prilično izbacio iz ritma. Nadam se da će trojica prvotimaca da ozdrave. Ako se oporave, uz naš maksimum na terenu i igru kao u prethodna dva kola, možemo do trujumfa”, ocenio je Božović.

Novi Pazar i Vojvodina 2 igraju u subotu od 18 časova u Dvorani Sportske akademije Douš.

M. Minić

 

The post Virus pokosio Pazarce pred derbi appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version