Vinča: Kosti na deponiji, sumnja se da su žrtve Belivuka

BEOGRAD – Na deponiji u Vinči pronađeno je 20-ak kostiju za koje se, kako prenose mediji, sumnja da pripadaju žrtvama kriminalne grupe Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

Policija već nekoliko dana detaljno pretražuje terene oko vikendica i kuća u kojima je, kako navodi “Blic”, Belivukova ekipa mučila i svirepo ubijala svoje žrtve, a policijski psi su juče i danas policajce odveli do deponije u Vinci gde su pronađene kosti.

“Pink” prenosi da je policija tokom petodnevnog uviđaja u vikendici u Ritopeku, ali i duž Smederevskog puta, na njivama i plantažama u okolini, pronašla čak 40 ljudskih kostiju.

Kosti su poslate na analizu kako bi sa sigurnošcu bilo utvrđeno da li su ljudske, s obzirom na to da, kako navodi “Blic”, nisu cele, i kako bi se utvrdile da li su to ostaci neke od Belivukovih žrtava.

“Blic” dodaje, pozivajući se na nezvanicna saznanja, da policija nastavlja da “češlja” terene oko imanja Belivukove ekipe i da se pretražuje još jedna lokacija koja se drži u strogoj tajnosti.

Belivuk i 20 clanova njegove kriminalne grupe uhapšeni su krajem prošle nedelje.

Belivuk i njegov najbliži saradnik Marko Miljković terete se za sada za tri ubistva.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO