Naslovna Video VIDEO // Zukorlić napada sve koji nisu sa njim, pa čak i...

VIDEO // Zukorlić napada sve koji nisu sa njim, pa čak i svetost Medine i one koji studiraju u njoj!

3

Evo kako novopečeni trećerazredni političar govori o Medini i Saudiji te islamskim fakultetima u njoj.

Mada on ima svoje poltrončiće kao što je Enver Omerović koji su studirali u Saudiji i koji će u njegovo ime tražiti od vlade Saudijske Arabije izvinjenje. Zar je naša budućnoj u politici trećerazrednih političara?

3 KOMENTARA

  1. Njegovo pravo lice sve ce da bude jasnije,
    posto se nakupio miliona od Njegovih baustelaca iz zapada i pare sebe u dzep stavio sad moze ceo svet da napada za Narodne posledice ga ne zanima, pare je u njegov dzep uspesno skrajnuo

  2. Kad je skinuo ahmediju otkrila se njegova neprirodno špicasta glava, koju više ne može sakrivati ahmedijom. U toj faraonskoj glavi nikad i nije bilo mjesta za Medinu. Islam i njegova sveta mjesta za Zukorlića su, kao i sve drugo u njegovom životu, manipulacija, manipulacija i manipulacija!

  3. Normalno je da vama dilerima i tajkunima sto pokradoste drzavu smetaju posteni ljudi.Vi ste sramota bosnjackog naroda sto dokazujete da samo radi kore hleba branite ratne zlocince pa vam se cio svijet smije.Ima pravo Dodik sto zavidi Vucicu sto ima Rasima i njegove podrepasee koji mu odradjuju prljave poslove koje ni u snu srbi nece.

Comments are closed.

Exit mobile version