Naslovna Tehnologija Android VIDEO: Sve što vas zanima o novom Samsung Galaxy S4 pogledajte ovde

VIDEO: Sve što vas zanima o novom Samsung Galaxy S4 pogledajte ovde

0

Dugo smo ga čekali i kako to biva i dočekali. Reakcije korisnika su pomešane.

Neki veruju da novi Samsung Galaxy S4 ima značajno softversko poboljšanje koje ga sada čini definiitivno najboljim telefonom na tržištu. Dok ima onih koji su izuzetno nezadovoljni jer novi Galaxy ih nije iznenadio. Čitajući komentare na forumima i blogovima uvideli smo da su korisnici hteli značajnu hardversku promenu sa ne samo malo tanji telefon.

Sam telefon dolazi sa Super AMOLED ekranom dijagonale 5 inča FullHD rezolucije (1920×1080) i kamerama od 13 i 2 megapiksela. Nego, više od hardvera, naglasak je bio na brojnim softverskim mogućnostima ovog telefona koje su demonstrirane u ovom videou.

I da, kako nezvanično saznajemo cene u EU će biti od 599 do 699 eura. Telefon će u prodaju izaći 26. aprila 2013 god. U Nemačkoj i Holandiji će posedovati Qualcomm octa – core procesor. U Italiji će telefon izaći tek u drugoj sedmici maja, a razlog kašnjenja u Italiji jeste Exynos 5 Octa Core procesor koji će Galaxy S4 posedovati u toj zemlji ( naravno biće i skuplji, tj. cena u Italiji će biti 699 eura).

 

Posting....
Exit mobile version