Naslovna Sandžak (VIDEO) SEKS SKANDAL U SJENICI! Na youtube-u objavljen najnoviji snimak razgovora Mujovića!...

(VIDEO) SEKS SKANDAL U SJENICI! Na youtube-u objavljen najnoviji snimak razgovora Mujovića! Ovoga puta Hazbo ogovara sjneničanke!

4

Sjenica – Predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović, izjavio je, povodom afere prisluškivanja telefonskih razgovora, da je reč o pokušaju njegovog političkog urušavanja i zatražio od premijera Srbije Aleksandra Vučića da ga zaštiti.

U međuvrenemu na youtube servisu objavljen je najnoviji snimak predsednika opštine koji uličarskim rečnikom na najgori mogući način govori o svojim sugrađankama.

Pre nekoliko dana na Jutjubu i Fejsbuku pojavili su se tonski snimci Mujovićevog telefonskog razgovora sa jednom ženom, navodno ljubavnicom. U međuvremenu, najavljeni su novi snimci njega i njegovih bliskih saradnika.

4 KOMENTARA

  1. Zaista vi zavidni haberovci vi habera nemate.Čovjek na svom mjestu može, a vama krivo što vi ne možete pa slušate kako ovaj koji može radi.Hazbo junačino

  2. Ovo je kao u Ruskom kriminalnom filmu . Prljavi pogani Spiuni , prljava carsija Sjenice . Nije ovo moja nekad Sjenica ovo je odpad najgoreg djubreta .
    Kakav narod takav Gradonacelnik , kakav Nacelnik takav narod . Kolko je Baco platio ta dobije ovaj snimak .

  3. Hazbo svaka tebe čast,napravio si od Sjenice čudo za kratko vrijeme,a dušmana i zavidnija će vazda biti,ne obaziri se no samo naprijed!

  4. O Sjeničaci,Bog vam je napokon dao nekog’ pametnog,i vi umjesto da ga podržavate vi obrnuto.m Strašnoooo

Comments are closed.

Posting....
Exit mobile version