VIDEO – POGLEDAJTE KAKO ZUKORLIĆEVI MEDIJI HUŠKAJU SAOBRAĆAJNU POLICIJU DA KAŽNJAVA PAZARCE!

Na jednoj od lokalnih televizija bliskoj Muameru Zukorliću sinoć je emitovan snimak parkiranja pazaraca po na trotoarima u gradu gde se navodi da pešaci nemaju kuda da prođu.

Svakako da ima ljudi koji se svakako parkiraju, toga ima, ali, imajući u obzir da je mesec Ramazan i da se građani parkiraju kako bi kupili potrebštine za pripremu iftara, pitice ili bozu to u ovom prilogu ne storji.

Prilog koji je emitovala njegova televizija i interent porali klasičan je primer “huškačkog novinarstva” gde se policija huška kako bi kažnjavala građane.

Tako na primer, policija može, ukoliko hoće, da sve ove automobile koji su loše parkirani kazni jednostavno ukucavajuči broj tablica u sistem.

Da su želeli da to ispadne kritički, mediji bliski ovom lideru koji je zagradio pola gradskog trga i još nesto parkinga ispred fakulteta za islamske studije ogradom kako bi samo on i njegovi saradnici mogli da se parkiraju. Toga naravno na snimku nema, ima snimaka sirotinje koji su izašli da kupe potrebštine za pripremu iftara ili šta već.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO