Naslovna Featured Istaknuto VIDEO: OŠ BRATSTVO PROMOVISALA PROJEKAT REKONSTRUKCIJE ŠKOLE I IZGRADNJU ZATVORENOG BAZENA

VIDEO: OŠ BRATSTVO PROMOVISALA PROJEKAT REKONSTRUKCIJE ŠKOLE I IZGRADNJU ZATVORENOG BAZENA

Direktor osnovene škole „Bratstvo“ Dejan Kulundzić sumiralo je na svečanom koktelu, organizovanom za novinare, rezultate rada u godini na izmaku. On je rekao da je ovu godinu, između ostalog, obilježila i vijest o potpunoj rekonstrukciji škole koja će koštati oko 4,5 miliona eura.

– Grad Novi Pazar i škola dobili su veliku investiciju od Vladine Kalcelarije za javna ulaganja koja će finansirati rekonstrukciju cele škole i dogradnju zatvorenog bazen, kazao je Kulundzić.

On je dodao da osim rekonstrukcije škole biće izgradjeno još šest novih učionica čime će škola započeti rad u dve smene i prestati sa radom medjusmene.

Najveći uspjeh rukovodstva Osnovne škole Bratstvo i zaposlenih su i dalje izvanredni rezultati đaka. Najviše ih je ovoj godini obradovala vijest o potpunoj rekonstrukciji zgrade škole i izgradnja zatvorenog bazena.

– Naša škola, deca i roditelji zaslužili su ovaj projekat imajući u vidu da smo pre dve godine od strane ministarstva prosvet najbolje ocenjena škola u regionu, istakao je Kulundzić.

Osnovna škola „Bratstvo“ naredne godine slavi jubilej, 50 godina postojanja, u toj godini škola će, nakon što radovi budu završeni dobiti potpuno savremene uslove i ukinuti rad u tri smjene.

https://sandzakhaber.net/wp-content/uploads/2019/12/my-project-3.mp4
Exit mobile version