Video: Napad na radnika JKP Parking servis

Juče, u večernjim satima, napadnut je radnik JKP „Parking servis“ prilikom redovnog obavljanja posla. Napadač je uhapšen. Napadnut radnik Parking servisa

Navodno oštećeni vlasnik vozila, kojem je automobil uklonio Parking servis pre nekoliko dana, zaleteo se vozilom na ekipu koja je radila na ulici i povredio jednog od radnika. Napadač je intervencijom policije uhapšen, a među zaposlenima u Parking servisu ostalo je zaprepašćenje ovim činom.
„JKP „Parking servis“ osuđuje napad na bilo kojeg radnika koji savesno obavlja svoj posao i time zarađuje za život svoje porodice. Radnik je pretrpeo određene telesne povrede o čemu će sud dati nadležna zdravstvena ustanova“, kaže Nermin Ljajić iz JKP „Parking servis“. 
Posao radnika u Parking servisu nije nimalo lak i veoma su često na meti bahatih vozača. Ne pomaže ni prisustvo policije po čijem nalogu postupaju. 
Novi Pazar ima problema sa stacionarnim saobraćajem, a redovno funkcionisanje javnih službi zavisi upravo od Parking servisa koji uklanja bahato parkirana vozila. Većini građana to je jasno, ali šta očekivati od onih čije je nesavesno ponašanje u saobraćaju svakodnevna pojava.

Rtvnp

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO