VIDEO // LJAJIĆ ZAPOČEO KAMPANJU ZA BEOGRADSKE IZBORE! Umesto pamfleta SDP deli knjige!

U okviru kampanje za beogradske izbore aktivisti Socijaldemokratske partije zajedno sa predsednikom Rasimom Ljajićem delili su knjige građanima. Predsednik SDPS-a Rasim Ljajić je rekao u razgovoru sa građanima da će kampanja te partije biti originalna i drugačija i da će se umesto upaljača deliti knjige, a cilj je kako je rekao, da se istakne značaj obrazovanja u ukupnom razvoju društva.

Aktivisti Socijaldemokratske partije Srbije poklanjali su građanima knjige u oviru kampanje za beogradske izbore kako bi ukazali na značaj obrazovanja. Toj akciji prisustvovao je i predsednik SDPS-a Rasim Ljajić, koji je tom prilikom izjavio da će se truditi da u ovoj predizbornoj kampanji, stranka čiji je lider bude drugačija od drugih.

“Mislim da će biti mnogo stranaka, koalicija koje će sprovoditi klasičan vid predizbornih kampanja sa štandovima gde će deliti propagandni materijal. Mi smo hteli da budemo koliko je to moguće drugačiji od drugih. Bolje da delimo knjige nego upaljače”, kazao je Ljajić.

Ljajić dodaje da će stranka prikupljati knjige od svojih članova, aktivista i simpatizera ali i da će knjige po potrebi i kupovati.

“Imamo tri društvene grupe kojima se obraćamo u ovoj kampanji, to su zapravo naši prioriteti”, istakao je Ljajić.

Kampanja je orijentisana ka penzionerima, ljudima u stanju socijalnih potreba, kao i ka mladim talentima, odličnim učenicima i studentima.

Moto naše kampanje biće ,,Beograd danas za Srbiju sutra ,,.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO