Video: Kikbokseri obeležavaju najuspešniju godinu

Trener Kluba borilačkih sportova Novi Pazar Husein Dupljak rekao je danas da očekuje kvalitetne borbe na međunarodnoj kik-boks reviji, koja će u tom gradu biti održana 29. decembra.

“Osim 10 borbi u lou-kiku, publika će imati priliku da vidi i okršaj iskusnih boksera Zorana Šekularca iz Sjenice i Vranjanca Slađana Dragišića. Ubeđen sam da će svi mečevi opravdati očekivanja”, rekao je Dupljak.

Svetska i evropska prvakinja, Novopazarka Saida Bukvić boriće se protiv Hrvatice Ane Filipović u kategoriji do 54 kilograma, dok će u kategoriji do 64 kilograma Sedad Bukvić odmeriti snage sa Predragom Mijajlovićem iz Palminih tigrova.

“Ana je sjajna takmičarka, treća u Evropi, ali kada je Saida u ringu dileme oko pobednika ne postoje. Sedad je sa borcem iz Jagodine radio dva puta i rezultat je 1:1, što je najbolja preporuka”, naveo je Dupljak.

“Puno očekujem i od duela mog kadeta Amila Batkića i Stefana Cvetkovića iz Batajnice u kategoriji do 60, odnosno juniora Emila Batkića i Nišlije Lazara Lazarevića kod boraca lakših od 57 kilograma”, dodao je on.

Generalni pokrovotelj ove sportske manifestacije je Grad Novi Pazar.

Izvor:Rtvnp

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO