VIDEO // JOŠ JEDNO IGRALIŠTE ZA NAŠU DJECU! Rasadnik dobio moderno igralište PAZAR SVAKIM DANOM MENJA SVOJE LICE!

Novo igralište za decu otvoreno je u Sutjeskoj ulici u Rasadniku. Ovaj prostor najviše će značiti mališanima koji žive ovde jer će imati bezbedno mesto za druženje I igru.
I meštani Rasadnika srdačno su dočekali gradonačelnika Nihata Biševca i njegove saradnike, jer je i u tom naselju uređen prostor za najmlađe. Mobilijari za decu, klupe ljuljaške, zelene površine ovom naselju dali su još lepši izgled. Građani, koji ovde žive kažu da će ovaj prostor koristiti svim stanovnicima naselja Rasadnik.
U Sutjeskoj ulici završeni su radovi na izgradnji novog, funkcionalnog prostora koji će zadovoljiti potrebe kako dece, tako i odraslih korisnika.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac obišao je novouređeni prostor i podsetio da je ovo sedmo igralište koje je od početka godine otvoreno na teritoriji grada, a da su u toku radovi na još tri. On je podsetio da će radovi uskoro početi na još nekoliko lokacija u gradu za koje je tender završen.

“Svako od ovih igrališta je urađeno u skladu sa svim evropskim standardima, imaju podlogu koja je pogodna za decu, kao i kutak za odmor. Na teritoriji grada poslednjih godina sređeno je mnogo igrališta”, rekao je Biševac naglasivši da Novi Pazar ne čine samo veliki projekti već i svi oni koji poboljšavaju kvalitet života ljudi.

“U ove projekte gradska uprava uložila je preko 90 miliona dinara, nastavićemo ubrzano da radimo i narednih godina kako bismo ih izgradili što više”, rekao je Biševac.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO