Novi Pazar – Beograd – Na Facebooku se sinoć pojavila zajednička fotografija bivšeg sandžačkog muftije Muamera Zukorlića i muftije vojnog i beogradskog, Mustafe Jusufspahića snimljena tokom juftara u organizaciji Ambasade SAD u Beogradu, kojem su dvojica “ljutih rivala” prisustvovali.

Jusufspahić i Zukorlić su na fotografiji zajedno za stolom u društvu zamenika američkog ambasadora Kurta Donelija.

Po svemu sudeći, Zukorliću nije bilo neprijatno da za zajedničkom sofrom sedi sa predstavnikom “paraverske tvorevine”, kako to on i njegove pristalice nazivaju Islamsku zajednicu Srbije.

Ostaje da se vidi kako će Zukorlićeva medijska mašinerija novonastalu situaciju objasniti vernicima i članstvu političke organizacije bivšeg muftije.

Izvor: sandžačke.rs

4 KOMENTARA

  1. Nije to tesko objasniti ako je za neku dobrobit vjernika bio bi grjesan kada se nebi odazvao.

  2. A drugog muamera (Bacevca) sto ste izrezali sa slike?Nije fino prema njemu dostavi vam covek sliku vi njega izrezete sa nje.

  3. Vi,vasa stranka i vasa koalicija nemate plan ni orogram ni rezultat ni nista.
    Jedino sto radite je pokusavate na svaki nacin moguci i nemoguci ugroziti muftiju i islamsku zajednicu,da nije toga nebi niko ni znao za vas osim malo pred izbore

  4. Pa zar u parlamentu ne sjedi isto sa svim poslanicima u istoj sali ,koja ste vi munafik goveda ,,,,,samo da kaljate muftiju,,,,,,to je bosnjacki zar ne.pa nije ga muftija zvao na juftar nego su svi pozvati od strane ambasadora,,a vi samo nastavite vasi kradu parfeme po freshopovima pa cutite za vasu bruku padate toliko nisko sa svim vasim postupcima ,,,,,uozbiljite se jednom linija izmedzu zla i postenja je tanka ne budite bosnjacko zlo…….

Comments are closed.