VIDEO // HAPŠENJE U NOVOM PAZARU IZAZVALO BUNT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Policajci primenili “koleno” zahvat, načelnik Ljajić već na mukama! OTKRIVAMO SVE DETALJE!

NOVI PAZAR – Snimak hapšenja jednog građanina Novog Pazara koji kruži socijalnim mrežama i način hapšenja izazvao je veliko nezadovoljstvo građana zbog primene tehnike “koleno” koja je u Americi više puta izazvala tragične posledice i demonstracije u više država.

Na snimku se vidi kako pripadnici Pu Novi Pazar hapse za sada nepoznatog počinioca krivičnog dela i dave ga kolenom dok se on opirao prilikom hapšenja.

Građani na društvenim mrežama traže suspenziju policajaca koji su učestvovali u ovom hapšenju.

Kako saznajemo, načelnik policije već je preduzeo sve mere i njegova reakcija očekuje se ubrzo.

Naši dobro obavešteni izvori iz Novopazarske policije, kažu, da je deo policajaca koji je nezadovoljan imenovanjem novog načelnika policije, odlučio da pribegne radikalnijim metodama hapšenja kako bi izazvao nezadovoljstvo građana i za sve se optužio novi načelnik policije čija je funkcija V.D. kako bi ga se odmah smenilo.

Podsetimo, zbog sličnih ispada policajaca razrešen je sa funkcije i načelnik policije Džanković pa se “pobunjenici” nadaju istom ishodu a samim tim i funkcijama u novopazarskoj policiji.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO