VIDEO – Četnici krenuli na Novi Pazar, Policija ih zaustavila kod Raške!

Novi Pazar – Četnički komandant Bratislav Živković iz Kruševca sa svojih desetak pripadnika zaustavljen je jutros oko 11 časova na putu Novi Pazar – Raška od strane pripadnika Policije.
Kako nezvanično saznajemo Četnici su krenuli u Novi Pazar kako su i najavili na svojim web portalnima. Oni su se zaputili u Novi Pazar na proslavu petrovdana međutim, kako tvrde naši dobroobavešteni izvori imali su druge nemere.

Nije nam poznato da li je kod njih pronađeno oružije. Naš izvor tvrdi da su četnici pokušali da iskoriste gužvu koja je izbila oko Srebrenice juče da dođu u Novi Pazar i izazovu nerede. Međutim, službe bezbednosti su ih u tome sprečile.

 

Usvojoj poruci na facebook stranici koju su tada napisali stajalo je:

” Novi Pаzаr je srpski grаd, pokаžimo tim sepаrаtistimа i bаlijаmа dа će se “drumovi uželjeti turаkа, аli turаkа neće biti” sаmo li pomisle dа se igrаju sа nаšom držаvom, sа korenimа srpstvа, Nemаnjićkim zаvetom. Dostа je bilo više povlаčenjа i ćutаnjа, dostа je bilo popuštаnjа i izdаje”.

Полиција, ваљда српска, нас је зауставила на путу ка Новом Пазару! На 15 км од цркве и не дају нам да присуствујемо литургији и да се причестимо на крају Петровог поста у Петровој цркви. Траже ми личну карту, а ја … послушајте пажљиво!!!

Posted by Командант Братислав Живковић on Sunday, July 12, 2015

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO