Naslovna Vijesti VIDEO: Auto u plamenu zbog telefona

VIDEO: Auto u plamenu zbog telefona

Početkom meseca, Samsung je objavio dobrovoljni opoziv novog Note 7 smartfona, nakon 35 zabeleženih slučajeva zapaljivanja tokom punjenja.

Sada, jedan vozač iz Floride tvrdi da se njegov Jeep Grand Cherokee pretvorio u buktinju, izazvanu novim Samsungovim uređajem, ostavljenim u automobilu da se puni.

Po Nejtanu Dornejkeru, on i njegova supruga Lidija su bili u šopingu tokom „Dana rada“ kada su preuzeli radni sto za svoju ćerku. Kada su istovarali sto iz SUV-a, Nejtan je ostavio svoj novi Note 7 da se puni na centralnoj konzoli, dok je automobil radio, zajedno sa klima uređajem.

Kada se Dornejker vratio do automobila nešto kasnije da bi uzeo telefon, kabina je već bila zahvaćena vatrom, koja je navodno bila izazvana Samsungom Note 7, koji je ostavljen na punjaču. Čovek je otrčao u kuću po aparat za gašenje požara, ali se Jeep ubrzo pretvorio u buktinju.

Dornejkerov ljubimac nije bio standardan, već je bio temeljno dorađen, sa 6,4-litarskim HEMI motorom. Ipak, vlasniku vozila je drago što niko nije povređen u incidentu, ali je takođe rekao, mada je vlasnik Samsungovih uređaja od prve generacije Notea, više neće nijedan uneti u svoj automobil.

https://www.youtube.com/watch?v=utHRQtuzuYo

Exit mobile version