Vidaković ponovo među plave

Novi-stari igrač plavih je napadač, Nemanja Vidaković, koji se na Gradski stadion vratio posle šest meseci boravka pod Bagdalom.

Vidaković je zahvalio treneru Kanatlarovskom i Upravi Novog Pazara,koji su ga angažovali, istakavaši da mu je izuzetno drago što će ponovo nositi plavi dres.

-Znam kakva su očekivanja od mene. Svojim zalaganjem, nastojaću  da opravdam poverenje navijača i naravno trenera i uprave kluba. Prema tome, na meni je da se nametnem svojim radom, zalaganjem i opravdam ono što svi očekujete od mene.

Novi-stari ljubimac navijača Pazaraca, smatra da klub može do vrha tabele u narednom šampionatu.

-Smatram da možemo  da izborimo jedno od prva  četiri mesta. Iskreno, mislim da je to realno za  klub sa ovakvim renomeom, navijačima i gradom koji živi za fudbal.

Vidaković je istakao da se dosta toga nabolje promenilo u Fudbalskom klubu Novi Pazar, od njegovog odlaska.

– Svaka čast, zaista sam prijatno iznenađen. Moram da kažem da se dosta toga promenilo i da je klub, za nivo,dva, iznad onog pređašnjeg, tako da je sve dosta ozbiljnije, organizovanije, razlika je primetna na svakom koraku, nije krio zadovoljstvo povratkom na Gradski stadion, centarfor, za koga je svojevremeno bio zainteresovan i Partizan.

Nemanja Vidaković je u prošloj polusezoni bio član  Napretka iz Kruševca,u koji je upravo prešao iz Novog Pazara, gde je imao mnogo zapaženiji golgeterski učinak. On sigurno neće biti i poslednja akvizicija plavih u letnjem prelaznom roku. Hitronogi napadač ima bogato iskustvo iza sebe, jer je nastupao za: Obilić, Panduri, Gaz Metan, DAC Dunajska Streda, Borac iz Banja Luke i Ravan Baku. Zanimljivo,  njegov prvi boravak u Novom Pazaru (u zimskom prelaznom roku 2013) , bio mu je istovremeno i povratak u naš fudbal, nakon sedam godina provedenih u inostranstvu.

 

Od prošlosezonskog sastava, sa ekipom trenutno nisu još Nemanja Arsenijević, Miljan Mutavdžić, Predrag Pavlović i Bojan Đorđević, koji kao slobodni igrači pokušavaju da pronađu angažman u inostranstvu.

 

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO