Sandžak – PETNJICA – Narodni poslanik Bosnjacke stranke u Crnoj Gori Kemal Zoronjić u izjavi za Sadzakhaber kazao je da je Bošnjacka stranka u Petnjici osvojila 4 odbornicka mandata i biće u prilici da odlučuje o formiranju lokalne vlasti u ovoj novoformiranoj opštini u Crnoj Gori.

6

Trebamo biti zadovoljni postignutim rezultatom, jer smo u odnosu na zadnje lokalne izbore, odrzane 2010. u tada jedinstvenoj opstini Berane, uvećali broj glasova za preko 30%.
Očekujemo brzo formiranje lokalne samouprave koja treba raditi da ekonomski ojača i infrastrukturno pokrene Petnjicu, a sve u cilju poboljšanja polozaja stanovnika ove opštine.

Treba napomenuti da su ovo bili prvi izbori u Petnjici

SandzakHaber.net

7 KOMENTARA

 1. Veliki uspjeh ? hajde ljudi nemoj da se lazemo, Gornji Bihor 100 % Bosnjacki, 4 mandata za Bosnjacku stranku SDP i DPS 26…..pod krscanskim bajrakom zivimo Njegos din dusman prije neki dan dobio svoj “dan”, nemam rijeci samo molim Allaha da nas vrati na pravi put?

   • Jasmine znaj samo ovo da ti nikad tudjinac (crnogorac/srbin) nemoze bit bolje od onog tvojeg ma kakav on bio. Neznam sta je to toliko Milo i njegova banda uradila za Bihor da zasluzi tolike glasove. Kad cemo mi doc pameti?

 2. Svaka čast bošnjacima što nisu potpiali pod uticaj prevaranta Medojevića i njegovih pomagača Zukorlića i onog idiota iz prodavnice!
  Gde je centar za koji smo davali pare?
  Prevarant jedan obični lopov!

  • Ne zuri puno sa takvim komentarima moj Jusufe, kad bude izgradjen pitam ja tebe hoces li progutat svoje rijeci ili ces i tad trazit neko izgovor?

 3. Kad li ce se Bosnjaci dozvat pameti, kad?? Citava evropa tone u nacionalizam, a bosnjo glupi hoce gradjanske partije, koje vode krstasi. BS dobro odradimo strategiju za naredne izbore u BP, da tu pokusamo nesto napravit.

Comments are closed.