Velika pobeda za Plave

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su danas ekipu Radnika iz Surdulice sa 1:0, pa su posle više od tri meseca prepustili začelje tabele čačanskom Borcu.

Pred oko 2.500 gledalaca na Gradskom stadionu, jedini strelac u ovoj utakmici 27. kola Super lige Srbije bio je Miloš Krstić u 53. minutu.

“Dosta srećno stigli smo do pobede, ali vratilo nam se propušteno protiv Metalca, Voždovca i Radničkog u Nišu, gde smo ispustili pobedu u poslednjih pet minuta. Prvo poluvreme je bilo katastrofalno, videlo se da nam nedostaje snage, pošto smo posle 12 dana priprema počeli da igramo za bodove”, rekao je trener Pazaraca Nebojša Vučićević.

“Da su moji prethodnici osvojili još tri, četiri boda, bili bismo bliži opstanku. Sledi pauza, idemo negde pet, šest dana na novo trčanje, da dobijemo snagu za nastavak takmičenja. Hvala navijačima što su došli u velikom broju”, dodao je on.

Novi Pazar je trenutno na pretposlednjem 15. mestu sa 20 bodova, odmah iza Radnika koji je osvojio bod više.

“Rekao sam igračima da će biti teško. U problemima smo, kao i domaćin, pa je pritisak postojao na obe strane. Nismo ostvarili pozitivan rezultat pred mini-pripreme koje nas očekuju. Raduje me odnos prema igri, ali mi je žao što nismo osvojili bod. Ipak, ne smemo da padnemo”, naveo je trener Radnika Nikola Stanković.

Posle dvonedeljne pauze, Novopazarci će u 28. kolu gostovati kruševačkom Napretku, dok će Radnik biti domaćin Bačkoj iz Bačke Palanke

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO