Večeras premijera serije “Koleginicie” scenariste iz Novog Pazara

NOVI PAZAR – Nova humoristička seriji “Koleginice” počinje sa prikazivanjem večeras, 27. februara, na televiziji K1. Serija će se prikazivati svakog vikenda od 22.00 sata.

Mladi Marko Glušić debituje kao režiser, a scenario potpisuje Semir Gicić, dramski pisac i glumac iz Novog Pazara. Serija, koju autori najavljuju kao prvi ženski sitkom kod nas, nastaje u produkciji kuće Focus Brothers i trebalo bi uskoro da bude emitovana na TV K1.

Radnja prati Bojanu, koja je tek završila studije psihologije. Bojana želi da iznajmi stan i da se bavi psihoterapijom, te na sve načine pokušava da nađe posao. Pošto nema mnogo novca, Bojana može da priušti samo veoma skroman smeštaj. Pronalazi stan, koji nije baš podoban za život, ali odlučuje da se u njega useli.

Uskoro Bojani ponestaje ono malo para što je imala i baš tada iz Katara dolazi Zorica. Život u državi u Persijskom zalivu, čiju prestonicu krase i luksuzni neboderi i uske ulice sukova, koje mirišu na čajeve i začine, Zorica je zamenila za neugledni sobičak u Srbiji.

Zorica, koja je lajfkouč i astrolog, predlaže Bojani da za početak dele troškove stanovanja. Kako bi sakupile novac za bolji smeštaj, novopečene cimerke postaju koleginice i počinju da dele klijente. Zorica izrađuje natalne karte, dok Bojana drži psihoterapeutske seanse.

Između njihovog stanodavca Ljubiše i dveju glavnih junakinja stvaraće se i simpatije i antipatije. Ipak, Ljubiša kao najveću “krvopiju” doživljava suprugu Sofiju sa kojom ima ćerku, tinejdžerku Anju, zatim Ljubišinog sapatnika i poslovnog partnera na Obrenovačkoj pijaci, Momira. Momiru će životni put preprečiti Slavica, tačnije njene živopisne torbe i koferi. Kako će se koleginice “ukrstiti” sa svima njima, ostaje da vidimo.

U seriji “Koleginice”, kojom dominiraju ženski likovi, igra više od 70 glumaca. Ekipu čine i Boris Komnenić, Katarina Ninkov, Bojan Hlišć, Saša Joksimović, pa čak i pop pevačica Zorana Pavić i scenarista Semir Gicić.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO