Naslovna Featured Istaknuto ”Vakat je” pomaže najugroženijim porodicama Bor zgrade

”Vakat je” pomaže najugroženijim porodicama Bor zgrade

Kandidati liste ”Vakat je – prof.dr Sait Kačapor” posetili su danas stanare zgrade Bor i trima najugroženijim porodicama, koje su nakon stravičnog požara i teških psihičkih trauma, pretrpele i najveću materijalnu štetu, uručili novčanu pomoć. Članovima porodica, koji još uvek nisu u mogućnosti da žive u svojim stanovima, svaka pomoć je dobrodošla.
Stanari zgrade Bor još uvek proživljavaju traume od pre desetak dana, kada se dogodio tragični požar i sa sobom odnio tri života. Njih su danas posjetili kandidati liste ”Vakat je”. U stanu unesrećene porodice Mujković, oni su proučili fatihu za žrtve.
”Tragovi velike nesreće su svuda vidljivi. Lista ”Vakat je-prof.dr Sait Kačapor”, u granicama svoje mogućnosti, obezbjedila je određenu pomoć kojom želimo učestvovati u saniranju njihove štete i pomoći porodicama koje su ostale. Sa nama je grupa naših aktivista. Svi smo vrlo dirnuti onim što se ovde može vidjeti”, izjavio je nosilac liste ”Vakat je”, prof.dr Sait Kačapor.
Ljudski je obići ljude u nevolji, iskazati saosećanje, uputiti im neku toplu reč utehe, ohrabenja. I upravo to je ono što su učinili kandidati ove liste. Oni su razgovarali sa stanarima, a trima najugroženijim porodicama, koje još uvek nemaju uslova da borave u svojim stanovima, uručili su i novčanu pomoć.
Sanacija materijalne štete na zgradi Bor je u toku, a njeni stanari se nadaju da će što pre moći da nastave normalno da žive u svojim stanovima.

Exit mobile version