Vahidin Melajac novi predsednik Foruma Mladih SDP / Foto

Sjenica – Sinoc je u Sjenici, u predivnom ambijentu hotela Borići, pred oko 1500, uglavnom mladih ljudi, održan veličanstveni Kongres Foruma Mladih Sandzacke Demokratske Partije.

I pored, čini se svesnog i planiranog sirenja dezinformacija i alarmiranja građana iz susednih sandzačkih opština o tome da su putevi neprohodni i da je Sjenicu zadesila nezapamćena nepogoda u vidu snežnih nanosa, kongresna sala i velika sala hotela Borići bile su pretijesne da prime sve goste i učesnike ovog veličanstvenog skupa.


Prisutnima su se redom obraćali, odlazeći predsednik Foruma mladih SDP Džemaludin Buco Paucinac, novoizabrani predsednik omladinske organizacije SDP na nivou Sandžaka Dado Melajac i predsednik opštinskog odbora SDP Sjenica, Muriz Turković.

Nakon radnog dela sednice, na kojoj su predstavljeni novoizabrani organi Foruma Mladih SDPa, u velikoj sali hotela Borici upriličen je zabavni, muzički program i koncert Dzenana Lončarevića.
I ovim skupom je potvrdjena svima već poznata činjenica, da je Sandžacka Demokratska Partija najorganizovanija i najperspektivnija politička opcija u Sandžaku a i šire, kao i činjenica da je ovo partija koja uživa daleko najveće poverenje gradjana Sandzaka.
Organizatori i domaćini skupa iz odbora ove stranke u Sjenici zadovoljno konstatuju da je sve proteklo u savršenom redu, a posebno izražavaju zadovoljstvo zbog činjenice da ovakvi skupovi zbližavaju Bosnjačku omladinu svih sandzačkih gradova i jačaju osećaj pripadnosti istoj političkoj ideji, istoj želji da Sandžak učine boljim i perspektivnijim mestom za život.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO