UZNEMIRUJUĆE! Pogledajte trenutak kada se Eriksen srušio

KOPENHAGEN – Fudbaler reprezentacije Danske Christian Eriksen srušio se na teren tokom meča 1. kola grupne faze Evropskog prvenstva protiv Finske i utakmica pomenutih timova odmah je prekinuta.

Eriksenu je u finišu prvog poluvremena pozlilo i dok je pokušavao doći do lopte samo je izgubio kontrolu nad telom, srušio se na teren i izgubio svest.

U prvom trenutku igračima nije bilo jasno šta se dešava, no samo nekoliko sekundi nakon toga pozvali su lekarsku ekipu u pomoć koja je počela Eriksenovu reanimaciju.

Incredible player. Praying that he is okay. Eriksen just collapsed on the field pic.twitter.com/BOshYNlKcE

— Charlie (@CharlieV_NC) June 12, 2021

Fudbaleri obe ekipe odmah su napravili “zid” oko Eriksena kako se ne bi moglo videti šta se dešava, a društvene mreže odmah su preplavile brojni komentari i poruke podrške za ovog fudbalera Intera.

Distressing scenes as Christian Eriksen has collapsed on the pitch?thoughts and prayers go to Eriksen and his family, let’s hope it’s nothing serious and he can make it a speedy recovery?? pic.twitter.com/fDh8BX4IzX

— Luke Evans (@lsevans_) June 12, 2021

Eriksen iza sebe ima odličnu sezonu gde je s Interom osvojio titulu prvaka Italije, a ranije je u karijeri igrao za Tottenham i Ajax. Za reprezentaciju Danske je debitovao 2010. godine.

indeksonline.rs/klix.ba

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO