UŽAS!! U DANIMA HADŽA ADMIR MURATOVIĆ NAZVAO JEDNOG ALIMA I INTELEKTUALCA VANBRAČNIM DJETETOM KOJE NE ZNA KO MU JE OTAC!! Pogledajte video..

Ovo su blagoslovljeni dani Hadža u kojima muslimani treba strogo da se pridržavaju ajeta koji govori o zabrani raspravljanja i svađe u ovim mubarek danima. Allah, subhanehu ve te’ala,
u 197. ajetu Sure El-Bekare
govoreći o Hadžu kaže:
“Hadž je u određenim
mjesecima; onome ko se
obaveže da će u njima
hadž obavljati nema
snošaja sa ženama,
nema RUŽNI RIJEČI i
nema SVAĐE u danima
HADŽA.”

Sinoćno gostovanje na Sandžak televiziji dekana Islamskog fakulteta, Admira Muratovića, i visokog funkcionera Islamske zajednice, Hajra Tutića, blago rečeno je šokiralo sandžačku javnost. Nastavili su da daju podršku Mevludu Dudiću i potvrđuju njegove riječi da su svi ostali “kukolj” muslimani, drugim riječima da su svi koji su van njihove organizacije nevjernici, a da samo oni imaju apsolutno pravo od Allaha dž.š. da određuju ko je musliman i kome je primljen Hadž a kom nije.
Zaista teške i upitne riječi za iman, ali Admiru Muratoviću je i ovo bilo malo, pa je otišao korak dalje, bolje rečeno korak niže od onoga što jeste, pa je izustio jednu tešku konstataciju, koja nosi u sebi ogromnu mržnju, i kad bi Allah dž.š. ove riječi pretvorio u otrov njihova težina okeane bi zagadilo. Da bilo ko koristi argument protiv jednog intelektualca, alima i pisca i izusti ove riječi: “On ne zna ni ko je ni šta je, niti ko mu je otac, i šta ima on nama da priča”, prelazi svaku vrstu pokvarenosti. Poslušajte gnusne riječi Admira Muratovića, koji u argumentaciji protiv ovog alima navodi da je on kopile, prelazeći svaki prag dobrog ukusa.

Sve se ovo moglo i očekivati od Admira, možda ne baš u ovolikoj mjeri, jer je on bio poznat kao izuzetno nasilna i konfliknta osoba još dok je radio kao imam. Svježa su sjećanja džematlijama raznih džemata sa koliko se Muratović ljudi zamjerio ili posvađao, pa čak htio i da se tuče.
Ali ono što široj javnosti nije poznato jeste da je Admir Murtović još dok je bio hodža u Koraćkoj džamiji zloupotrijebio povjerenje jednog džematlije iz Jaklje, Salković Sulejmana, građevinskog majstora, pa mu je na ime malterisanja svoje kuće dao automobil, umjesto dogovorenog novca. Nakon nekog vremena taj automobil je oduzet na graničnom prelazu, zato što je bio ukraden. Godinama je Salković Sulejman pokušavao da povrati novac od Admira Muratovića za automobil koji nije htio, i na kraju je bio prevaren. Da stvari budu gore, iako je Salković imao puno svjedoka koji su dali izjavu da je auto bio u vlasništvu Admira Muratovića, policija i tužilaštvo dižu optužnicu protiv sina Salković Sulejmana, a Admir Muratović biva amnestiran i izbačen iz optužnice. Ovaj slučaj je dokaz da Admir Muratović i te kako ima dugi niz godina pomoć policije i tužilaštva. A podsjetimo se i 2015. godine kada je za skupštinskom govornicom tadašnji gradonačelnik Meho Mahmutović otvoreno iznio dokaze da Admir Muratović radi za Državnu bezbjednost, pogledajmo video…

Da bismo imali pravu sliku o kakvoj se ličnosti radi moramo vas upoznati sa ovim slučajem: ovo na slici je kuća Admira Muratovića, koja se nalazi na zemlji tasta mu, Džanković Bahrije. Ispred kuće se nekada nalazio saobraćajni znak, koji je isječen i dislociran, da bi Admir mogao parkirati auto. Ovakav vandalizam daje kompletnu sliku o kakvoj ličnosti se radi.

Z

A za sve nabrojane slučajeve, kao i ostale dokaze, radit ćemo priloge…

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO