USPJEŠNA FIRMA U PRIJEPOLJU: “ZLATNO MJESTO MODE” POD KROVOM GOLD – STAR PREDUZEĆA

Predzeće Gold – star širi svoje kapacitete i u dijelu poslovnog objekta na Kolovratu uskoro otvara prodajni salon, gdje će zaposliti više od dvadeset novih radnika.

Dug je put prošlo preduzeće Gold – Star da bi pod jednim krovom, na impozantnih 2.200 kvadratnih metara poslovnog prostora, objedinilo prodaju i proizvodnju. Na spratu objekta u Industrijskoj zoni na Kolovratu, gde posluju od 2010. godine, Gold star 23. avgusta otvara prodajni salon u kom je zaposlo više od 20 novih radnika.
Sead Hamzić, vlasnik “Gold star”, rekao nam je da će se nova firma pod nazivom “AURUM”, baviti isključivo porodajom, a pored svog brenda koji je prepoznatljiv u Srbiji i regionu, kupcima će biti dostupno još nekoliko domaćih i inostranih brendova koji su po dizajnu i kvalitetu prepoznati na tržištu.

“ To je bila ideja od samog osnivanja preduzeća.Na oko 800 kvadratnih metara korisnog poslovnog prostora kupcima će biti dostupan naš brend, ali i brendovi nekoliko domaćih i inostranih proizvođača. Na poslovima su već angažovana 23 nova radnika, kaže Sead Hamzić.

Preduzeće je osnovano 1993. godine i isključivo se bavilo prodajom, da bi 2001. godine proizvodnju pokrenulo u porodičnoj kući u Ivanju. Desetak godina kasnije, proizvodni pogon preseljen je u novi poslovni objekat izgrađen u Industrijskoj zoni na Kolovratu. Danas proizvodi kompletan asortiman odeće za muškarce, žene i decu.

Sa novozaposlenim radnicima, trenutno je u preduzeću angažovano više od 80 radnika, od čega 50 njih radi u proizvodnji.

Zaštitni znak GOLD STAR utisnut je u svaki proizvod koji izaće iz proizvodnog pogona i prodaje se u najekskluzivnijim buticima Srbije i regiona.

U preduzeću se svaka nova kolekcija brižljivo planira i vodi računa da ona bude jedinstvena i kvalitetom zadovolji želje kupaca.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO