Uspešna 2013. godina za dvoranu “Pendik”

2013. godina za Sportsko sajamsku ustanovu “Pendik’’ bila je uspešna, istakao je za Regionalnu Radio televiziju direktor Enes Pljakić.

Osim fudbalskih, odbojkaških i rukometnih utakmica, u dvorani Pendik održan je i sajam  tekstila, koji je najavljen i za ovu godinu. U 2014. godinu ova Sportsko sajmska ustanova ulazi sa velikim ambicijama, ističe Pljakić.

Direktor Sportsko sajamske ustanove “Pendik” Enes Pljakić kaže da je 2013 godina bila veoma plodonosna, jer je održan i final four, državno takmičenje u odbojci, sajam tekstila, ali i niz drugih manifestacija.

“U prilici ste bili da gledate boks mečeve za internacionalnu titulu u boksu, kao i ženski kik boks gde su naše prvakinje Ajla i Amela Lukač osvojile svetsku titulu. Takođe, čime možemo da se podičimo jeste memorijalni turnir “Ismail Bandžović Majo” gde smo napravili, ja bih rekao, dva dobra, a to smo povezali na način, što smo se podsetili našeg rahmetli Maja Bandžovića, a s druge strane, smo animirali decu da s bave fizičkom aktivnošću tokom raspusta. Mi smo u pregovorima za još dva sajma, sem sajma tekstila koji nam već predstoji, u pitanju su sajmovi građevinskog materijala i poljoprivrednih mašina koji će biti najverovatnije održani na leto”, rekao je direktor Sportsko sajamske ustanove “Pendik” Enes Plakić.

Ova sportsko sajamska ustanova ističe se i po tome što se redovno održavaju treninzi kako odbojkaša i fudbalera tako i rukometaša i košarkaša. Plakić takođe, najavljuje da će vrlo brzo biti organizovani i seminari za trenere u odbojci, rukometu i košarci. 2014. godina biće ispunjena raznim događajima dodaje on.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO