Naslovna Sandžak Novi Pazar Uskoro kraj radova na rekonstrukciji Ulice Generala Živkovića u Novom Pazaru

Uskoro kraj radova na rekonstrukciji Ulice Generala Živkovića u Novom Pazaru

uskoro-kraj-radova-na-rekonstrukciji-ulice-generala-zivkovica-u-novom-pazaru

Rekonstrukcija i treće deonice Ulice generala Živkovića je pri kraju. Postavljen je prvi sloj asfalta,a drugi će biti urađen sutra, ukoliko vremenski uslovi budu dozvoljavali. Za ovu godinu ostalo je da se uradi još 150 metara puta, obuhvaćenih projektom.

Radovi na rekonstrukciji Ulice generala Živkovića su trajali nekoliko meseci, ali prema rečima meštana, vredelo je čekati, jer kako kažu ovo je sada najlepša ulica u gradu, uređenih trotoara parking mesta, čime su pešaci bezbedniji. U ovoj ulici nalaze zdravstvene institucije, škola, dvorana Douš, pa je ovo jedna od najprometnijih ulica u gradu.

Nakon završetka drugog sloja asfalta, ostalo je da se uradi još 150 metara puta, a za te radove, prema proceni je potrebno nekoliko dana.

Rekonstrukcija Ulice generala Živkovića jedan je od najvećih infrastrukturnih projekata koji se ove godine realizuje u Novom Pazaru a košta više od 130 miliona dinara. Osim asfaltiranja, ovde su zamenjene sve podzemne instalacije, poplačani trotoari, u planu je postavljanje klupa i mobilijar, a kada se završe ovi radovi biće postavljena nova ulična led rasveta.

Exit mobile version