Uskoro izborna skupština OOSDP u Tutinu

Sandžačka demokratska partija obaveštava sve svoje članove i simpatizere da se priprema izborna skupština opštinskog odbora SDP-a za Tutin.

U tom cilju formiran je Organizacioni odbor, na čijem čelu je postavljen prof. Safet Derdemez, ugledni privrednik iz Tutina koji je svojim znanjem i radom dokazao da voli Tutin i može oko sebe okupiti mlade, stručne i sposobne ljude, koji će ovaj Grad izvesti iz decenijske krize.

Izbornoj skupštini će prethoditi skupovi po mesnim odborima na kojima će predstavnici Sandžačke demokratske partije u razgovoru sa građanima ustanoviti prioritete rada nakon preuzimanja vlasti na predstojećim izborima.

Skupština Opštinskog odbora Sandžačke demokratske partije Tutin će se održati krajem oktobra i to će za nas ujedno označiti i početak kampanje za lokalne izbore.

Mi smo stranka u ekspanziji, beležimozačajan porast broja članova u Tutinu, kao uostalom i celom Sandžaku. Naša ambicija je da preuzmemo vlast u Tutinu i krenemo u revitalizaciju našeg Grada, koji je nakon decenijske vlasti SDA naprosto ruiniran.

Pozivamo sve naše sugrađane da se priključe ovom pokretu za spas Tutina i uz Sandžačku demokratsku partiju izbore svetliju budućnost za sebe i svoju decu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO