Naslovna Sport Uške: Pobeda nad Vojvodinom za beg iz opasne zone

Uške: Pobeda nad Vojvodinom za beg iz opasne zone

nebojsa uskeTrener Novog Pazara Nebojša Vučićević izjavio je danas da će fudbaleri tog superligaša morati da urade sve što je u njihovoj moći da bi u 27. prvenstvenom kolu savladali Vojvodinu i pobegli iz opasne zone.

“Sledi još jedna bitna utakmica na našem terenu i to protiv, po mom mišljenju, najbolje ekipe u ligi. Igraćemo bez pomoći naših navijača, ali daćemo maksimum da dođemo do bodova koji garantuju mirniju završnicu sezone”, rekao je Vučićević novinarima na Gradskom stadionu.

Novi Pazar će u nedelju od 17 sati dočekati Vojvodinu pred praznim tribinama, posle kazne izrečene domaćem klubu zbog loše organizacije susreta protiv Partizana.

Vučićević je naglasio da Novosađani imaju brze bočne igrače i da će biti opasan rival i posle poraza od Jagodine (0:1) u finalu Kupa Srbije.

“Vojvodina ima svoje probleme, a mi svoje. Kakvu god ekipu da izvedu, biće opasan protivnik. Njihovi omladinci su dve godine bez premca u Srbiji, imaju 25 kvalitetnih igrača i ko bude igrao želeće da dokaže da mu je mesto na terenu”, kazao je Vučićević.

Novi Pazar je na 13. mestu u Super ligi sa 27 bodova, dok je Vojvodina trećeplasirana sa 25 bodova više.

“Dok sam ja trener Pazara, da nam dođe i Real iz Madrida ne dam mu ulogu favorita. Nećemo imati pomoć sedam ili osam hiljada navijača, ali igraćemo na rezultat i pokušaćemo da ga izborimo na terenu”, rekao je Vučićević.

Trener Pazaraca je istakao da bi pobedama nad Vojvodinom i Radom na Gradskom stadionu njegovi igrači došli na korak od opstanka.

“Ne volim da pričam o teorijama, još 12 bodova je u opticaju i mislim da će borba za opstanak biti nezivesna do poslednjeg kola. Ipak, pobede u ove dve utakmice na našem terenu rešile bi nam situaciju”, zaključio je Vučićević.

Exit mobile version