Uške ofanzivno na „romantiku“

nebojsa uske

Osokoljeni trijumfom protiv Jagodine, fudbaleri Novog Pazara, otputovali su u prestonicu, rešeni da  i na Staroj Karaburmi nastave seriju dobrih rezultata.

 

Bez obzira na dosta kadrovskih problema, strateg plavih, Nebojša Vučićević, veruje da njegovi izabranici mogu do povoljnog ishoda.

-Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv odlično ukomponovane ekipe OFK Beograda, vođene vrsnim trenerom. No, za nas je to samo još jedan duel u nizu,u kome nemamo šta da izgubimo.

Umor „romantičara“, mogao bi da bude jedan od aduta gostiju, no, Vučićević se ne obazire puno na to, obzirom da, kako ističe njegov kolega Milinković, ima dosta kvalitetnih igrača.

– Svaka utakmica je kvalifikaciona.Mnogo bodova je još u opticaju,ništa se ne zna, pobeda protiv Jagodine nam ništa ne znači ako u subotu ne napravimo dobar rezultat.Mi imamo svoje adute, igraćemo napadački, uvežbavali smo dve varijante, videćemo do pred sam početak susreta, ko će izaći na teren i kako ćemo se suprostaviti. Sigurno je međutim,da ćemo opet igrati sa dva špica, nećemo se braniti, pa šta bude. Jednostavno moramo tako da pokušamo,najavljuje Vučićević.

E.Nailović

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO