Naslovna Featured Istaknuto Uređen i plato ispred zgrade Jezero

Uređen i plato ispred zgrade Jezero

Novi Pazar biće bogatiji za 13 uređenih prostora namenjenih  za odmor i rekraciju u blizini stambenih zgrada, ali i u naseljima. U okviru ovog projekta planirano je da se obezbedi oko 200 novih parking mesta „Za poslove uruđenja javnih površina  Grad Novi Pazar izdvojio je više od 60 miliona dinara, a sve u cilju stvaranja što boljih uslova za život građana Novog Pazara“, rekao je gradonačelnik Noovg Pazara Nihat Biševac, koji je prilikom obilaska platoa ispred zgrade Jezero istakao zadovoljstvo što se radovi u gradu izvode planiranom dinamikom.

Prostor oko zgrade Jezero sada je dobio sasvim drugačiju sliku. Završeno je parterno uređenje , a plato će oplemeniti oko 30 sadnica što će ovom delu grada dati još lepši izgled, što je za stanare koji ovde žive od velikog značaja.

Gradonačelnik Novog Pazara, koji je sa sradnicima obišao plato kod zgrade Jezero i razgovarao sa stanarima kaže da je zadovoljan dinamikom izvođenja radova. On očekuje da će svih 13 planiranih lokacija parternog uređenja biti završeno do kraja godine. Grad je za ove radove izdvojio značajna sredstva kako bi građanima bio ulepšan prostor za život.

Exit mobile version