Naslovna Sport Uređenje sportskih terena krenulo iz Novog Pazara

Uređenje sportskih terena krenulo iz Novog Pazara

Prilikom predhodne posete Novom Pazaru, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić obećao je adaptaciju sportskih terena na Rekreacionom centru. Za svega desetak dana ti radovi su skoro završeni.

 ”U narednom periodu zadatak Ministarstva omladine i sporta biće atletski stadion u Novom Pazaru – rekao je ministar Udovičić koji je danas, zajedno sa gradonačelnikom dr Mehom Mahmutovićem obišao novouređene terena na Rekreacionom centru.
Gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović izrazio je zadovoljstvo što je Novi Pazar ponovo imao priliku da ugosti ministra sporta Vanju Udovičića koji je obećao da će promeniti sliku Rekreacionog centra.
‘’Ono što je nama posebno bilo bitno da se ova trim staza uredi onako kako atletičari žele da izgleda. U slučaju da naši sportisti imaju I bilo kakve druge potrebe, na raspolaganju su I Grad Novi Pazar I Ministarstvo omladine I sporta’’, rekao je gradonačelnik Mahmutović.
Manjak sportske infrastrukture jedan je od glavnih problema u Srbiji – rekao je ministar Vanja Udovičić. ‘’Obišli smo celu Srbiju, sagledali sve probleme,I krenuli u izgradnju sportske infrastructure odavde iz Novog Pazara upravo zahvaljujući gradonačelniku ovog grada, koji je bio najkonkretniji I u razgovorima I u želji da pomogne profesionalnim sportistima I svim rekreativcima I svim građanima Novog Pazara’’, kazao je Udovičić.
Istakavši da Ministarstvo omladine i sporta razume potrebe grada Novog Pazara i svih koji se zalažu za atletski stadion, ministar Udovičić je rekao da će to biti jedan je od zadataka Ministarstva omladine i sporta u narednom period. On je dodao da će to ministarstvo zajedno sa Gradom obezbediti uslove, jer, kako je istakao, pokazalo se da Srbija u ovim krajevima ima najveći potencijal ted a je potrebno da atletičari imaju adekvatne uslove.

Exit mobile version