ULCINJ: Racija na Velikoj plaži. Zaplenjen veća količina narkotika!

U velikoj raciji u kojoj je učestvovalo nekoliko desetina policajaca, rano jutros na Velikoj plaži zaplijenjena je veća količina opijata i privedeno više osoba. Policijski tim je oko 01:30 ušao u lokal “Kabanya kitesurf“ u kojem je gostovao DJ koji je puštao elektronsku muziku. Na žurci je u tom trenutku prema policijskim navodima bilo nekoliko stotina posjetilaca.
“Ukupno je zaplijenjeno 199 komada ekstazija, 140,4 grama marihuane, 36,3 grama amfetamina-spida, jedna LSD sličica i 0,8 grama neidentifikovane praškaste supstance sive boje. Podnijeta je jedna krivična prijava i šest prekršajnih prijava, od toga dvije u skraćenom postupku”, saopšteno je nezvanično “Vijestima“ u barskoj policiji.
Prema istim navodima, u akciji su učestvovali službenici odjeljenja za narkotike CB Bar i OB Ulcinj, Posebne jedinice policije i Granične policije, a upotrijebljeni su i psi, koji su pronašli narkotike zakopane u pijesak.
Ovo je druga velika racija inspektora CB Bar tokom ljeta u lokalima u kojima su bile žurke elektronske muzike, nakon upada u “Zamak” na Sutormanu u noći između 1. i 2. jula, gdje su pored ostalog zaplijenjeni 300 tableta ekstazija i tri komada vatrenog oružja.
Izvor: Vijesti.me

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO