Ukrasu posao uređenja plaže na Ribarićkom jezeru

Akcionarsko društvo “Ukras” iz Novog Pazara dostavilo je najpovoljniju ponudu na tender za prvu fazu uređenja plaže na Ribarićkom jezeru, na potesu Vitkoviće, saznaje radio Sto plus.

Ova kompanija ponudila je da radove izvede za oko 19,7 miliona dinara bez, odnosno 23,7 miliona dinara sa porezom na dodatu vrednost, što je bilo jeftinije od ponuda preduzeća “Novi Pazar – put” i “Ikan 2013” koja su tražila 19,8, odnosno, 19,9 miliona dinara.

Prva faza radova na uređenju budućeg turističko sportsko-rekreativnog kompleksa podrazumeva obavljanje geodetskih snimanja, izradu nasipa i postavljanje 950 kubika podloge i gornjeg sloja plaže od peska i šljunka.

Tender je sprovela Regionalna razvojna agencija Sandžaka (SEDA), a sredstva za prvu fazu radova obezbedilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Ukras je firma koja je ove godine dobila najveći broj poslova, izuzimajući asfaltiranje ulica, na tenderima lokalne samouprave, a samo za uređenje javnih površina u centru Novog Pazara iz gradskog budžeta inkasirala je gotovo 70 miliona dinara.

N. Kočović


POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO