UKP ZAVRŠILA POSAO, SLUČAJ HADŽOVIĆ STIGAO DO TUŽILAŠTVA U NOVOM PAZARU! Da li će pravda biti zadovoljena?

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Pazaru još uvek nije okončalo istragu o incidentu koji se desio 10. septembra tokom kojeg je Edin Hadžović pretučen od strane policajca u jednog ugostiteljskom objektu, saznaje radio Sto plus.

U tom tužilaštvu kažu da su u toku istražne radnje i da u cilju istrage ne mogu iznositi više detalja.

Prema nezvaničnim saznanjima radija Sto plus, Unutrašnja kontrola policije je završila posao provere postupanja policijskih službenika tokom intervencije i izveštaj dostavila Tužilaštvu koje će ga koristiti prilikom odlučivanja o ishodu istrage.

Od ishoda istrage zavisiće i mere koje će preduzeti Policijska uprava Novog Pazara prema policajcu kojeg je Hadžović okrivio da ga je pretukao.

Hadžović je rekao da je pretučen 10. septembra ove godine kada je, kako je naveo, pokušao da zaštiti maloletnike, koji su proslavljali rođendan u jednom ugostiteljskom objektu, od maltretiranja policije.

Hadžović je, kako je dodao, tada zadobio prelom nosa, a policajci su, prilikom pregleda u bolnici, zbijali šale na njegov račun govoreći da se “okliznuo na koru od banane”.

Novopazarska policija ranije je saopštila da je Hadžović uhapšen jer je ometao policajce u vršenju dužnosti.

Oni su naveli da je policijska patrola intervenisala u tom ugostiteljskom objektu po prijavi građana za remećenje javnog reda i mira, a da ih je Hadžović tom prilikom vređao.

Zbog toga je krajem septembra održana protestna šetnja zbog, kako su tada govorili organizatori, nasilja policije nad Hadžovićem i drugih žitelja Novog Pazara.

Tim povodom je i direktor Policije Vladimir Rebić posetio Novi Pazar i razgovarao sa čelnicima Policijske uprave i Hadžovićem.

On je tada novinarima izjavio da je pokrenuta procedura o utvrđivanju činjenica da li je policija prekoračila ovlašćenja i da se nada da će to veoma brzo biti rešeno.

radio sto plus

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO