Naslovna HRONIKA UHAPŠENA TROJICA SRBA SA 150 KG MARIHUANE NA IZLASKU IZ ISTOKA PUT...

UHAPŠENA TROJICA SRBA SA 150 KG MARIHUANE NA IZLASKU IZ ISTOKA PUT KOSOVSKE MITROVICE

Kod tri osobe srpske nacionalnosti juče je na periferiji Istoka pronađeno i oduzeto oko 150 kilograma marihuane, javila je Gazetablic. Akciju je izvela jedinica Kosovske policije protiv rasturanja narkotika u Peći. Ovaj portal je objavio i puna imena i prezimena uhapšenih Srba, kod kojih je droga pronađena, i to kada su iz Istoka krenuli ka Kosovskoj Mitrovici.

Osumnjičeni su G.B. i G.M. i U.R. Marihuana je bila sakrivena u prikolici vozila sa srpskim registarskim tablicama, navodi Gazeta Blic.
Policija je u prikolici sa registarskim tablicama AG-025-NS pronašla 113 paketa – providne najlonske kese u kojima se nalazila supstanca za koju se sumnja da je marihuana, ukupne težine 145 kg i 641 grama, navodi se u izveštaju Policije Kosova.
Pored prikolice policija je zaplenila i vozilo Opel meriva sa registarskim tablicama ZR-11-JP, kao i druge dokaze, poput plave vage za merenje, najverovatnije droge, šest mobilnih telefona, tri para crnih rukavica, itd.
Po nalogu nadležnog tužioca pritvorenima je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati i oni bi danas trebalo da se pojave pred sudijom Osnovnog suda u Peći.
Kossev/ Foto:Gazetablic

Exit mobile version