Ni petnaest dana nije prošlo od otvaranja škole kdo fabrike obuće Ras kada je predsjednik SDA Sulejman Ugljanin ishvalio gradsku upravu u Novom Pazaru isti je na bajramskom koktelu u prostorijama stranke rekao da želi promene gradske vlasti i da je zaustavio donacije iz Turske za Zdravstveni Centar Novi Pazar.

ugljanin

Naime on je obraćajući se prisutnima kazao da je pohvalio rad gradske uprave “samo zbog prisustva gostiju iz turske”. Ugljanin je najavio i promene u novopazarskoj bolnici i dodao da se vratila politika u novopazarsku bolnicu.
“Obećao je premijer Erdogan 4.5 miliona evra ali ja sam to zaustavio hoću da maknemo politiku iz bolnice, kad izađe politika iz bolnice daćemo te pare” kazao je Ugljanin.
Predsednik SDA je također kazao da je SDA sandžaka dobila pobedu i ima dilemu koga da postavi i kazao da je bolje da se živi bez direktora nego da je politički.

Ugljanin je najavio promene u novopazarskom supu i sudstvu.

Ugljanin na otvaranju škole kod Fabrike Obuće:

Ugljanin na bajramskom prijemu:

 

 

 

8 KOMENTARA

  1. nista on netreba da prtlja…narod je provalio i njega i Ralju i muftu…u drugim drzavama ili bolje receno u drugim nacijama vi nikad nebi bili neki politicki faktor..zato mi zivimo kako zivimo…

  2. Stopirao donaciju za bolnicu zato sto je u njoj (necija druga) politika, a ne njegova. Kad se njegova politika useli u bolnicu, onda ce biti i donacija. Suljo, shvati da nam je dosta vise i tvoje i njihove politike, preko glave nam je i vase i njihove partiokratije, dosta nam je vase patronaze, stopiranja projekata, progona apoliticnih mladih ljudi iz Sandzaka.

  3. Ja neznam dal ovi nasi politicari misle da smo mi zezce ovce za sisanje?? samo nas naki djavo lazu.

  4. Nista mi bosnjaci nismo naucili od proslosti, i dalje nas dijele svadjaju vuku u razne probleme tolike probleme da nenozemo da uvidimo izlaz i da nemozemo jasno da definisemo koji su to ciljevi koji mi bosnjaci sandzaka moramo da stignemo…padamo na taktiku staru dvije hiljade godina…podjeli pa vladaj…

  5. Sta vi ima da pricas o politici.Setite se samo sta ste radili 20 godina.Vece zlo od vas nije doslo niti ce doci.Pa vi ste gori bili nego SPS.Kako ste vi zaposljavali pa to ni u podsvesti coveku nebi palo na pamet.Setite se Meceta,Bajra,Nera onih da vam persiram telohranitelja gori od muftijinih.Njihova bahatost sa radom pauk sevisa,gradnje na divje cepanje islamske zajednice…Vi ste dobar covek ali okruzenje oko vas i politika nulaaaaa.

  6. Vala Suljko prece ti je bilo da si izvezo one maljine za Tataristan iz pazara sto si nam jos davo obecao , nego sto si nam stopirao tu donaciju za boljnicu. Hvala dragom Allahu sto nam nafaka nije u njegovim rukama, inace i to bi nam stopirao da moze 😀

Comments are closed.