Ugljanin o analizi i rezultatima Sporazuma sa SPP

Politika Vesti  Ugljanin o analizi i rezultatima Sporazuma sa SPP 23/02/202323/02/20237 Viewsnovi pazar, rezultati, sda, sporazum, SPP, Sulejman Ugljanin Govoreći na konferenciji novinara predsednik sda stranke Doktor Sulejman Ugljanin kazao je da sporazum sa SPP-om o zajedničkom delovanju i saradnji daje rezultate.

”Analizirali smo rezultate Sporazuma kojim su utvrđeni zajendički prioroteti i projekti za brži ekonomski razvoj Sandžaka i poboljšane  životnog standarda za sve građane u Sandžaku. Prvi uspešno realizovan projekeat koji već daje pozitivne rezultate je konstituisanje BNV na programskom jedinstvu koji koji predstavlja kontinuitet programske ideje na koje je osnovano BNV u vreme raspada bivše SFRJ. Sedeća faza koja predstoji jeste zajedničke aktivnosti na motivisanju ostalih bošnjačkih političkih faktora i u Sandžaku i čitavoj Srbiji da se odreknu svojih uskostranačkih interesa, svojih sujeta koje postiču na podele i da se priključe u zaštiti globalnih bošnjačkih nacionalnih interesa koji obavezuju na jedinstvo” kazao je Ugljanin.

Ugljanin je na konferenciji kazao da se predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću  i međunarodnoj zajednici ponovo obratio po pitanju ostvarivanja prava bošnjaka na Kosovu, te da očekuje pozitivan odgovor.

 

S.K

Podeli

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO