Naslovna Sandžak Novi Pazar Ugljanin moli Vučića da ga uzme u Vladu!

Ugljanin moli Vučića da ga uzme u Vladu!

9

Novi Pazar  –  Predsednik Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejman Ugljanin rekao je u Novom Pazaru da je zadovoljan ostvarenim izbornim rezultatom on je kazao da ” očekuje poziv predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da učestvuje u budućoj vladi”.

On je naveo i da je izborni rezultat njegove partije plod rada na održivom razvoju nedovoljno razvijenih područja u Srbiji, a u koja spadaju i sandžačke opštine.

Ugljanin zbog toga očekuje i poziv lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da učestvuje u radu buduće vlade.

9 KOMENTARA

  1. Kako na prevaru privlacite citaoce! Ovde niko nikog ne moli! Pa kazu ‘nezavisna stranica’, a tacno se moze provaliti protiv koga je ova stranica.

  2. vi iz ovog snadzak abera ste pravi politicki piljari,ulizice i iydajnici. ..malo pogledajte u tutince….gnjide…

  3. Moju ste poruku,vidim,opet izbrisali,ali to govori o vama,a ne o meni!Mislim,a to pravo po zakonu ne mozete da mi uskratite,a smatram da svojim misljenjem nikoga ne vredjam,jedino sto se vama sve sto ima prizvuk istine I objektivnosti ne svidja,da je preuranjeno govoriti o stvarima koje iznosite u ovome tekstu!Kao prvo koristite terminologiju koja od novinara pravi spletkarosa,jer izvinite,sta to znaci”moli”?Nisam niciji navijac,niti advokat,ali prosto mi smeta takvo obracanje prema bilo kome,a posebno ptema verujucem coveku,koji je svidelo se to nekome ili ne,bio ministar,na izbore izisao sam,postigao neke rezultate,a iz naseg Pazara je!Pa necu, valjda da navijam za tamo neke iz drugih sredina,jer oni imaju svoje navijace!Meni je,kao obicnom gradjaninu ponos sto cemo imati svoje pretstavnike preko Rasimovih I Suljovih ljudi-strucnjaka!Hajde malo za promenu pocnemo da cenimo I uvazavamo svaciji uspeh mozda nam krene na bolje,pa mozda I strani investitori procene da je ovaj kraj,sa tim I takvim vodjama vredan paznje!

  4. bas me zanima dobili sta Vucic posto eto slisam po carsiji da se prica kako je ovo dr. Rasim LJajic dobio…

  5. a kako ga moli ne razumem? covek samo ocekuje poziv kao ostale stranke, molim lepo. to bi trebali LDP i BDZ da mole da im dadnu 1 ili 2 poslanika da bi usli u skupstinu i da se raspravljaju bilo bi zanimljivije…

  6. E jadna je SATISFAKCIJA to što neko “moli” i što se “ponizio”, taman i da se jeste. 🙂

Comments are closed.

Exit mobile version