Udruženje građana „Otvorena ruka“ podelila drva za ogrev siromašnima (video) (foto)

Novi Pazar – Udruženje građana „Otvorena ruka“ u Novom Pazaru organizovala je još jednu humanitarnu akciju za socijalno ugroženo stanovništvo.

 

Ovog puta u pitanju je dodela drva za zimu. Kako kažu iz ovog Udruženja svi bez obzira na nacionalnu, versku i stranačku opredeljenost mogli su da se prijave za ovu humanitarnu akciju.

Humanitarne akcije koje sprovodi Udruženje građana „Otvorena ruka“ od velikog su značaja za građane lošeg imovnog stanja. Kako kažu, oni koji su danas dobili drva, ovo je za njih velika pomoć, posebno sada kada je velika ekonomska kriza i kada se teško može zaradi za najosnovnije namirnice.

„Radi se o dodeli drva za socijalno najugroženije. To je 250 metara kubnih drva koje će biti podeljene građanima koje smo mi odabrali bez obzira na nacionalnu, versku i stranačku opredeljenost“ rekao je član Gradskog odbora SDP Almir Kajević koji se obratio ispred udruženja građana „Otvorena ruka“

Kako ističu iz Udruženja građana „Otvorena ruka“ ovo je još jedna u nizu humanitarnih akcija koje su sproveli u delo, a nastojaće da organizuju i dalje ovakve i slične akcije.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO