Naslovna Featured Istaknuto Udovičić u Novom Pazaru apelovao na mlade da se vakcinišu

Udovičić u Novom Pazaru apelovao na mlade da se vakcinišu

0
udovicic-u-novom-pazaru-apelovao-na-mlade-da-se-vakcinisu

NOVI PAZAR – Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić apelovao je danas na mlade da se vakcinišu protiv virusa korona i poručio im da će na taj način pokazati solidarnost i postati istinski šampioni i heroji.

Udovičić je u Novom Pazaru nakon sastanka sa predstavnicima Kancelarije za mlade kazao da im je glavna tema razgovora bila upravo vakcinacija mladih.

“Razgovarali smo o vakcinaciji mladih i kako da zajedničkim akcijama, timski, motivišemo što veći broj mladih ne samo u Novom Pazaru, već u celoj zemlji”, kazao je Udovičić.

Prema njegovim rečima, razgovaralo se i o tome da se kroz razne kampanje, akcije, ubede mladi da je vakcinacija jedini izlaz iz ove pandemije.

Apelovao je na mlade Novog Pazara i u celoj zemlji da se solidarišu sa svim građanima.

“Vakcinacijom ćemo uspeti da se što pre vratimo bazicnim stvarima, poput zagrljaja, poljubaca, odlazaka na sportske utakmice, priredbe, u pozorišta, bioskope”, kazao je Udovičić ponovo ističući da je vakcinacija jedino rešenje.

“Vakcinišite se, budite solidarni, budite šampioni i istinski heroji”, poručio je Udovičić mladima.

Na sastanku sa predstavnicima Kancelarije za mlade Novog Pazara, za koju je ministar rekao da je jedna od najaktivnijih i najboljih u Srbiji, tema je bila i unapređenje položaja mladih na teritoriji grada.

indeksonline.rs

Exit mobile version