UDBAŠKA VEZA! RTV NOVI PAZAR OBJAVIO AUDIO SNIMAK RAZGOVORA ZUKORLIĆEVOG BRATA I SLUŽBENIKA VBA!

Novi Pazar – Radio televizija Novi Pazar objavila je večeras u svojoj centralnoj informativnoj emisiji dnevnik audio snimak razgovora između Zukorlićevog brata Muhameda, Jahije Fehratovića i službenika vojno-obaveštajne službe Gordane Vuković.

Na ovom audio snimku čuje se kako Vukovićeva daje instrukcije o napadanju Rasima Ljajića bratu Muamera Zukorlića i narodnom poslaniku Jahiji Fehratoviću.

Fehratović u jednom delu priznaje da su ga iz policije zvali da ga pitaju odakle mu informacije koje iznosi u javnost a Gordana Vuković koja nosi nadimak Goca carinarka a sve u cilju izmišljanja i blaćenja Rasima Ljajića.

Vukovićeva tvrdi da je informacija čudo i bogatstvo a da je ona dugogodišnji saradnik VBA a da za njih radi od 1998 godine.

Gordana zvana Goca Carinarka u ovom snimku otkriva detalje o bivšem načelniku SUP-a Jasminu Društincu kako je spasio svoju ženu u bolnici a sve kako bi ga ucenili.

Takođe razgovara pred Zukorlićem mlađim i Fehratovićem sa Dževom Memić suprugom Mensura Memića o krivičnoj prijavi koju je supruga Društinca imala u bolnici a koju joj je skinuo.

Vukovićeva govori i da je sedela sa predsednikom Tomislavom Nikolićem i Milutinom Mrkonjićem i drugim ljudima u kabinetu i tvrdi da joj je Mrkonjić nudio posao.

Gordana takođe pred njima razgovara i sa Žutim Plojovićem kojeg naziva Balijom i na telefonu mu psuje Tursku majku.

Inače, Vukovićeva tvrdi da je visoko kotirana u toj službi a poznata je po tome što je dugo godina radila kao carinarka.

 

 

opširnije uskoro…

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO