UDBAŠ FEHRATOVIĆ NIKAD NIJE UŠAO NA STADION A KOMENTARIŠE FUNKCIONISANJE KLUBA

Novi Pazar – ”Fudbalski klub Novi Pazar od 2011.do danas oštetio je građane Novog Pazara, kako u materijalnom tako i u moralnom smislu” rekao je predsednik Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka Jahja Fehratović. On je na današnjoj konferenciji za novinare takođe kazao da će BDZS konačnu odluku o podršci na predsedničkim izborima doneti tek kada izbori budu zvanično raspisani, te da su sve opcije otvorene.

Komentarišući funkcionisanje Fudbalskog kluba Novi Pazar poslednjih godina Fehratović je na konferenciji za novinare rekao da je sport izgubio vrednost pravog sportskog nadmetanja i viteštva. On je kritikovao praksu angažovanja fudbalera sa strane.

Međutim ostaje nejasno kakvo znanje o fudbalo ima Fehratović koji nikada nije viđen sa loptom među nogama a kamoli da je viđen na gradskom stadionu pa i u srećna vremena.

Zbog takve prakse, kako je istakao predsednik Resora za sport BDZS-a Jonuz Džanković, talenti iz Novog Pazara ne mogu da dobiju šansu. Džanković je čestitao odbojkašima i atletičarima Novog Pazara, koji, kako je rekao, oslanjajući se na sopstvene snage, ostvaruju najbolje rezultate.

Na novinarsko pitanje da li će na predstojećim predsedničkim izborima podržati kandidata Srpske napredne stranke, Fehratoviće je rekao da su sve opcije otvorene i da će konačnu odluku po tom pitanju donti organi stranke kad budu raspisani izbori.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO