Kako portal Sandžakhaber saznaje večeras posle 21 čas, desilo se ubistvo na teritoriji Novog Pazara ubijen privrednik E.A. vlasnik menjačnice, ispred porodične kuće u naselju Lug u blizini Bor Džamije.

Službenici PU Novi Pazar trenutno vrše uviđaj na pomenutm mestu.ubistvo

Kako nezvanično saznajemo od prijatelja rahmetli Enesa Ajdinovića, on je bio u automobilu sa svojom suprugom koja je upravljala motornim vozilom i kada su stali ispred porodične kuće, maskirani ubica sa fantomkom na glavi, iznenada je prisao automobilu, otvorio vrata i pucao u Ajdinovića.

Hitna pomoć je došla na lice mesta i prevezla ga u Urgentni centar u Novom Pazaru, gde je Enes podlegao povredama. Napadač je odmah posle pucnjave pobegao i policija traga za njim.

Ovo nije prvi put da je u Novom Pazaru ubijen vlasnik menjačnice, 28.12.2011 u Novom Pazaru u blizini Hotela Vrbak ubijen je Vlasnik menjačnice Harun Alić pored svog automobila na sličan način.

 

 

3 KOMENTARA

  1. sram vas bilo inspektori novopazarski. jos niste resili ni ubistvo vlasnika menjacnice alica. zbog cega primate plate. kriminal sveta, ljudi ginu, a vi se talite sa kriminalcima.

    • Da se ubijaju SRBI vidjeli bi nebili to bilo otkriveno…To i rade služebena lica policija..u dogovoru sa mafijom.

Comments are closed.