Srijeda, 5 Oktobra, 2022
NaslovnaSandžakBijelo PoljeUbijen lovac Selimir Jurišević u Bijelom Polju

Ubijen lovac Selimir Jurišević u Bijelom Polju

Član lovačke organizacije “Bijelo Polje” Selimir Jurišević (43) smrtno je stradao danas oko 14 časova tokom lova, saznaje portal Standard.

Kako saznaje portal Standard, njega je, hicima iz lovačke puške, u lovu iznad bjelopoljskog sela Tomaševo, usmrtio njegov prijatelj Milan Drašković (42), takodje član te lovačke organizacije.

Sagovornik iz Lovačke organizacija potvrdio je za portal Standard da se dogodio tragični događaj, za koji tvrdi da je splet nesrećnih okolnosti.

Naime, nakon što je odstrijelio divlji svinju, Drašković je čuo šum u grmlju i pomislio da je u pitanju divljač i zapucao.

Smrtonosni hici su pogodili nesrećnog Juriševića.

Tragično stradali Jurišević i Drašković su bili dobri prijatelji, a prema kazivanju sagovornika bili su i kumovi.

Nakon sprovedene istrage znaće se tačno šta se desilo u lovu iznad Tomaševa.

Kako navode iz Uprave policije, dežurnu službu Centra bezbjednosti Bijelo Polje danas je oko 14 sati M.D. obavijestio da je on upotrebom lovačke puške nanio povrede S.J. (43).

“Policijski službenici su zajedno sa nadležnim tužiocem izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj, nakon čega je tužilac naložio da se tijelo uputi na obdukciju. M.D. je uhapšen, a radi utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima se ovaj događaj desio slijede dalje policijsko – tužilačke mjere i radnje”, saopšteno je iz policije.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

POPULARNO