Ubicu studentkinja traži pola Balkana, a evo gde bi mogao da se krije

693

Sanjin Sefić (25), koji je u ponedeljak automobilom usmrtio dve studentkinje kod Zemaljskog muzeja u Sarajevu se najverovatnije krije na području Prijepolja, Novog Pazara i Tutina.

Za njim traga srpska policija, ali se ne isključuje mogućnost da je Sefić, u međuvremenu prešao na Kosovo ilegalnim kanalima.

– On je u Srbiju ušao legalno, jer za njim u tom trenutku nije bila raspisana potrga BiH. Pretpostvljamo da se još krije u Srbiji, i za njim se traga na osnovu međunarodne zamolnice upućene iz BiH. Međutim, ne isključujemo mogućnost da je Sefić pobegao ili planira da pobegne na teritoriju KiM ilegalnim kanalima. Ako se Sefić pojavi na bilo kom graničnom prelazu, biće uhapšen – kažu u srpskoj policiji.

Sefić je u ponedeljak veče usmrtio studentkinje Editu M. i Selmu A. na pešačkom prelazu, a policija MUP Kantona Sarajevo je isto veče utvrdila njegov identitet, i o tome obavestila Upravu granične policije BiH. Uprkos obaveštenju, Sefić je dan kasnije (u utorak, u 6,36 sati) prešao granicu preko graničnog prelaza Uvac kod Priboja i pobegao u Srbiju.

izvor: Blic